Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το BBC διοργανώνει το πρώτο Gaming Prom στο Royal Albert Hall

Το BBC ανακοίνωσε πως θα διοργανώσει το πρώτο Gaming Prom στο Royal Albert Hall του Λονδίνου μέσα στο 2022. Τα Proms του BBC ξεκίνησαν το 1985 και αποτελούν μια σειρά από συναυλίες κλασικής μουσικής που διεξάγεται κάθε καλοκαίρι. Εντός του 2022 αναμένεται να πραγματοποιηθούν 72 Proms μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου, με έναν από αυτούς να είναι αφιερωμένος στα video games.

Στο Gaming Prom θα εμφανιστεί η Royal Philharmonic Orchestra με μαέστρο τον Robert Ames (Pioneers of Sound). Το πλήρες πρόγραμμα του συγκεκριμένου Prom δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, όμως ορισμένα κομμάτια που θα συμπεριληφθούν στο setlist του έχουν ήδη επιβεβαιωθεί. Πρόκειται για τα Battlefield 2042 suite, Dear Esther - I Have Begun My Ascent, Kingdom Hearts excerpts και Shadow of the Colossus excerpts.

Τα εισιτήρια της συναυλίας θα γίνουν διαθέσιμα στις 21 Μαΐου, ενώ την ημέρα διεξαγωγής του Gaming Prom θα υπάρχει livestream στα κανάλια BBC One, BBC Two, BBC Four και online.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*